Sofis Mode

Nytt nummer idag! ;D

Gym

Ledig idag, eller om man säger så här, jag jobbar två dagar den här veckan plus tre timmar på lördagförmiddag.. Så jag skjutsade upp Anna till jobbet i förmiddags, hon började tio, så åkte jag till badhuset och gymma drygt en timme.. Jäkligt skönt nu efteråt! Måste ju göra något vettigt när man är ledig!:)

När jag kom hem dröjde det inte länge förns Madeleine kom förbi med Kira (Anges hund), så följde med och gick nästan 50 minuter, den där vovven alltså... ♥

Kom hem lagomt till att lunchen var klar och nu sitter man här.. ska försöka ta tag i att städa garderoben sen, vet varken ut eller in i den nu!

Sen blir det antagligen badminton ikväll.. funderade på om jag ska stanna hemma istället med tanke på foten, men åker nog med över ändå, får inte känna efter så jävla mycket, haha;)



SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ söt!

Hallvärmländskan

Tillbringade större delen av dagen fram till halv fyra, fyra nånting i Degerfors för att kolla på hallvärmländskan.. Det var roligt att kolla, kunde ha gått bättre, kunde ha gått sämre.. tillfälligheter! 

Vi (Åtorp) vann två macther och spelade oavgjort en.. Villastaden vann en, oavgjort två samt en förlust! (måste ju ha lite koll på moderklubben där vi spelat i 12-13 år tidgare, ska försöka hitta tillbaks till spelglädjen igen och hoppas kunna göra de nu, let´s give it a try)

Nåväl, kom hem lagomt till dem sista minutrarna av Sveriges VM-bronsmatch som dessvärre slutade i en förlust.. Har gråtit ikapp till Sofias Änglar och har precis återhämtat mig typ.. hujedamej! Hur tragiskt får det bli?

 
Åtorp in action


Villastaden in action

Sista nyårsrevyn för i år

Igår hade nyårsrevyn sina två sista förställningar för den här gången. En halv fyra och den allra sista vid sju. Fick äran att sälja programblad igen.. vid båda, wihu. Inga större bekymmer, dessutom fick vi kolla revyn gratis!

Den allra sista föreställningen är lite extra rolig tycker jag i och med att de driver med varandra i varandras nummer utan att de vet om något från början.. Därför ska man se någon innan den allra sista så man vet vad de gör annorlunda då, höjdpunkten med revyn ungefär, riktigt kul!!! :)

Efteråt vankades det stor tacobuffé på scenen. Vi fick vara med och äta för att vi vart med och hjälpt till och det var riktigt trevligt, gott framförallt!:) satt och skrattade ungefär varannan sekund tills vi gick därifrån, haha!

Kände inte riktigt att vi hörde hemma där bland alla teaterapor, så efter att vi hade käkat och skrattat lite till så åkte vi därifrån strax efter tolv nån gång.. Åkte förbi mastis och hälsa på Hanna och Elin, hade ingen lust att gå in och betala 100 spänn när klockan typ var halv ett och när man var spik nykter, klart man kan ha kul ändå men kände bara inte för de.. ska spendera mina pengar i Åre om en vecka ist!:) 








 

Tjejmiddag

Bjöd hit Hanna och Elin på tjejmiddag igår, hur mysigt som helst. Det var en och en annan dag sedan som vi träffades så det var kul och ses och prata av sig lite:)

Anna och jag tillbringade eftermiddagen vid spisen och lyckades få till chilimarinerade kycklingspett och egengjord klyftpotatis med rosmarin med carro-sås till, sallad samt a bottle of wine!;) yummie!

Slog även på stort och gjorde efterrätt eller dessert som man så fint säger, whatever.. chokladmousse med hackade pinjenötter och en physalis som dekoration fick det bli. Sveriges nästa mästerkockar har ni här! haha

En minst sagt Lyckad kväll med ett å annat skratt!











Cause baby you're a firework


Sale

Åkte till Karlstad tidigt igår direkt efter vi slutade jobbet för att gå på stan innan, som jag längtat. Monki bvlev första destination. Var ju inne på deras hemsida och bockade av några grejer som jag ville ha men i affären var det antagligen slut. Liiiite sent ute, haha.. har inte haft tillfälle att få tid över till att gå på stan innan på ett tag, bara bra ioförsig! 

Jag fick iallafall tag på mina dojjor för 100 spänn, två par brallor från ingenstans för 80 respektive 60 kr styck och en t-shirt för 40 kr. Jag klagar inte på priserna!

Sist men inte minst  S v a l o r  som örhängen!:) Väskan från H&M i förra inlägget är beställd så den kommer på posten så småningom.. Svalfreak! 








 

Svalor

Har gått och blivit förälskad i alla dessa  s v a l o r! Svalor i mitt hjärta ungefär, haha ;)


 

Ledig

Varit ledig idag. Hade tänkt pallra mig iväg till gymmet i förmiddags, men sov till halv elva så orken typ försvann.. Har städat hela dagen tänkte jag säga, ville säga de åtminstonde, haha.. jo, jag har städat lite, plockat iordning alla grejer som hela tiden täcker golvytorna så man knappt kan gå..

och så har jag suttit vid datorn förstås.. tänk vad bra vi hade det förut när inte internet fungerade, då kunde man lägga ner en massa tid till annat.. men nu sitter man här igen och tiden bara flyger förbi! 

Ska fortsätta städa lite, garderoben ser inte heller allt för rolig ut, får se om jag orkar ta det idag.. så otroligt skönt och inte göra ett skit när man är ledig.. är man ledig så är man! 

Vet fortfarande inte om jag orkar åka över till kd ikväll.. foten är inte bra än så ska avstå några träningar nu tror jag och se om de blir bättre, hej styrketräning! 

Det börjar dra ihop sig till Åre, inte ens två veckor kvar och vi behöver fortfarande fler som kan åka med, är i nuläget bara fem pers eftersom en inte kan följa med längre, så jävla svinit för de krångla som fan förra året med.. men de ska förhoppningsvis lösa sig på ngt sätt, skam den som ger sig!;) 


Anna (närmst) och jag (där nere) i Åre förra året. :)

Stylisterna

Kollade precis på förtsa avsnittet av webb-tv programmet, stylisterna på kanal5play.se med bland annat Sofi Fahrman i juryn. Det var riktigt bra om jag får säga det själv. Ett nytt program blir det att följa med andra ord, like it a lot!;)







Monki


Somebody´s Me

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breath without you, it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That Somebody's Me

 

Fångarna på fortet

Jobbat hela dagen idag. Tiden gick sjukt fort och det tackar jag för!

Sitter för första gången på länge och degar framför tv:n fångarna på fortet en kväll som denna.. haft fullt upp ett bra tag och det har blivit dåligt med sömn, börjar märka det nu så imorgon blir det en rejäl sovmorgon om jag får bestämma själv. Börjar itne jobba förns klockan ett imorgon...

Hyfsat fin himlen var imorse när mamma och jag kom till jobbet, alldeles rosa, hääääftigt!;)

Ska återgå till soffläge!!!



Den så kallade Ankan

I söndags hade Anton, Daniel, Anna och jag tänkt ha filmkväll men Anton jobbade så vi fick skjuta upp det.. till igår.
För varje dag som närmade sig torsdag så blev filmkväll mer och mer suddigt. UTGÅNG!

Drog igång förkrök hemma hos Daniel  efter träningen, käkade lite mongoliskt och sen var festen igång! fem av Daniels vänner var med också, grymt kul!:)

Bestämde att vi skulle dra till Ankan och det gjorde vi.. MEN VI KOM INTE IN! 

Anton och Daniel försvann utom synhåll ganska snabbt och Anna och jag hann knappt ställa oss i kö så var dom redan inne. Vi stod och vänta, och vänta och vänta...

"Det är fullt, vi släpper inte in några förns det går någon! Vill ni bara ta en bärs så får ni gå någon annanstans" löd vakternas ord, och det var SVINKALLT!  

Samtidgt som vi sakta men säkert började frysa ihjäl så blev hoppet att komma in mindre för varje minut som gick då vi hade fler folk i kön framför oss än bakom oss.. jävla skit! Sjukt taggad som man var.. ska inte skriva allt jag sa här när vi insåg att vi inte skulle komma in trots kö i minst en timme och en kvart typ.. Sjukt tråkigt, men så blev det..

Anna körde nyktert under kvällen så istället för att sova kvar när det blev som det blev så tog vi, eller hon haha, bilen och körde hem! Jag somnade i bilen så det kändes som om vi var hemma på typ två sek.
, skönt. 

Nåväl är ledig idag som vissa andra inte är.. Anna börjar tre och jag ska inte göra ett skit på hela dagen! Har jobbat hela veckan och jobbar hela helgen så ska bara slappa!:) 

  
  

GREKLAND

NU HAR VI BOOOKAT!:)

22 maj - 5 Juni!

Först var det tänkt att bara "vi fyra" skulle åka, men Jannis mamma ska med en vecka, samt mamma och pappa en vecka. Dom blev så sugna när vi skulle åka så då åker vi dit och har kul tillsammans en vecka åtminstonde, jiha!

Första gången som vi drar två veckor och jag längtar redan!;)





Rohdos i maj?

Anna har kollat rohdos hela dagen idag medans jag har jobbat.. Anna, Madeleine, Jannis och jag i två veckor!
 
Madeleine och Jannis har varit där tre gånger tidigare i och med att jannis pappa och farmor bor där och nu vill dem i princip inte sätta sig på ett plan utan oss, så nu ska vi åka alla fyra! 
 
Funderar på att boka redan ikväll, sjuuukt sugen!!;)



Utsikt från hotellet vi isåfall ska bo på:) 

Gina Tricot

En tröja, en spetsklänning och en  slapp tunika för 49 kr styck, inte illa!

Extraknäck

Sov inte mycket i helgen, fastnade framför datorn igårkväll och la mig inte förrän halv ett.. för att jag trodde att jag skulle vara ledig idag.. Blev väckt halv åtta av mamma imorse.. Jag bara: "FEL RUM"!! haha:) har hänt att mamma har väckt fel person av oss så trodde säkerligen att hon gjorde bort sig igen..

det gjorde hon inte.. "du ska med jobba, båda börjar(!) halv nio (Anna skulle ha börjat tio).. Carinas pappa dog igår så hon kunde inte komma, stackare..

Nåväl, då har iallafall jag gjort någon nytta idag, känns bra!:)

Ida har varit hemma under jul och följt med över till karlstad och tränat, men nu är hon tillbaks i götet igen, tråkigt.. Så himla roligt när hon är med, blir så peppad av henne, en glá skit de där;)



Day by Day

Dygnslaget

Förra året var vi inte med, men nu var vi med igen av ngn konstig anledning, för egentligen har vi inget där o göra så att säga.. A-klassen är så himla liten i de här trakterna.. Behöver åka till Göteborg eller Stockholm om de ska hända ngt typ.. nåväl, det är alltid kul att vara ute på tävlingar och se alla andra trots allt:) Fick ju iallafall spela två matcher i mixed tillsammans med Daniel!

Första matchen lägger vi på is, både foten och huvudet var bortblåst med vinden, pinsamt rent ut sagt, men andra matchen glänste vi fan haha, då spelade vi riktigt bra och vann, high five!;) 

Anna och jag var färdigspelade vid halv ett ungefär, men var kvar och kollade på resten. Kl 04.04 var sista matchbollen avgjord för hela tävlingen så då tog vi vårat pick och pack och åkte hem till Daniel, som var lagomt trött efter åtta matcher. Anna oh jag erövrade hans säng och han fick ta soffan, snälla vi är!;) Lade oss väl strax efter fem, sov till halv tolv så fick ett par timmars sömn iallafall! Kände oss typ bakfulla när vi vaknade och beställde mat och dega framför tv:n till framåt eftermiddagen. Tack för att vi fick störa Daniel;) 

 
Oliver och Fredrik.. Kan inte sluta skratta åt Oliver på detta kort, haha :)


Ulf och Danne-boy :)


Micke, Anna och Niklas

Orion

Igår förmiddag fick mamma för sig att hon ville åka på loppis, så vi hängde på och hämtade även upp mormor. Till och med pappa var med oxå, haha.. Hittade inget, mest kul o kolla.. Åkte till stan efter de då Anna och jag fick för oss att bjuda på fika. Ejes var proppfullt så vi slog oss ner på Orion, riktigt bra där om jag får tycka till!

Mysigt och bara sitta ner och fika en stund tillsammans:) Efter det så åkte vi hem och började packa badmintonväskan.. Dyngslaget i Grums nästa anhalt för dagen!

Nothing compares to you!





















Nyårsrevy

Igårkväll hade Nyårsrevyn visning för HSB, så Anna, jag och Madeleine hade blivit tillfrågade om vi kunde hjälpa till att servera kaffe i pausen samt sälja programblad. Jannis är ju med och dem behövde hjälp med detta så vi ställde upp och hjälpte till. Vad gör man inte för att få sig ett gott skratt?;) 

Vi fick nästan se hela revyn, så gratis revy blev det:) Så jävla kul o se revyer och musikaler, sång, dans, teater och roliga sketcher i ett lixom.. hoho!:)

Nåväl, bortsett från två scener som var mindre bra, eller inge bra alls rättare sagt så var den väldigt bra om jag får säga de själver!

Ska snart göra ett till besök hos Guy och sen blir det en lung kväll framför tv:n ikväll!:)







 

Moments of happiness

Grova scones


 

The way we put our hopes


Det sa bara plopp


H&M

Vem längtar inte till sommaren?

Väska och flip flop påväg till mig!







Min vackra fot.

S-v-u-l-l-e-t-!-!-!

 


Jannis SPA

...kvällen avslutades hemma hos Madeleine och Jannis, eller på Jannis SPA kvällen till ära. Och det fanns mycket att välja på, haha;) Han är kreativ den där mannen och han är inte dålig på att skämma bort folk, åh nej! Anna och jag njöt av god mat, massage, varmt skumbad och till och med skumpa som grädde på moset! Dem slog på stort minst sagt!:) Kan inte säga mer än att det var; a-l-l-d-e-l-e-s  u-n-d-e-r-b-a-r-t-! :)

      
  
     

Jägerbomb

Lördagens seriespel följdes upp med fest på kvällen. Började med att följa med Daniel hem, slängde in alla väskor i hans minst sagt snygga(!) lägenhet och beställde mongolisk mat. Anton var också med och åt och sedan var förkröket igång:)
På med partyoutfiten och upp med en jägerbomb på bordet.
Drog vidare från vår förfest till en annan förfest där resten av badmintongänget så småningom landade, plus några till. Meningen var väl att vi skulle gå ut, men riktigt så långt kom vi inte, haha!:) Drog säkert hem från Madeleine och Linus runt två skulle jag tippa.. Via Burger King på grund av en viss Daniel:) stod och trampade på stora torget och väntade på två av hans vänner innan vi halkade(!) hemåt till Danne-boy runt tre. Anna och jag ville sova med tanke på att vi skulle upp och jobba dagen efter men det ville inte Daniel! Dunka musik, (stackars grannar, haha) dansa, hoppa på oss 1, 2 , 3 gånger osv, haha:) Vid halv fem ville tillslut både han och Rickard sova så vi fick ett par timmars sömn iallafall!:) 
Pappa hämtade oss tjugo över nio ungefär.. Raka vägen hem och bytte om till arbetskläderna i princip och upp och jobba hela dagen i 9 timmar, halleluja! 

Kvällen avslutades desto skönare...

  
  
  
  


3 poäng

Blev tre av fyra möjliga poäng i lördags. Oavgjort 4-4 i första machen mot Ullevi och Vinst 6-2 i den andra mot Askim. Och för ovanlighetens skulle fick jag bara spela två och en halv match för sen pajade min fot och det är minst sagt fortfarande paj! Anna ochjag fick avbryta våran tre-setare i dubbeln och jag fick styrka min singel. Det var jävliogt synd för både Anna och jag tycktes ha hittat formen i Lördags, så bra har vi inte spelat på länge. Skönt med vinst iallafall trots allt!:)


 

 

Seriesammandrag på hemmaplan!


Fyra blir snart fem.

om en månad har jag inhandlat ytterligare en tröja vid det här laget för då är vi back in Ååååre!;)




Nästa tröja att inhandlas är denna!:)

Hejdå julgran, Hej glaseldstad!

Mamma fick en glaseldstad i julklapp av pappa. Den skulle naturligtvis stå precis där granen står i hörnet så att man ser den. Så granen fick ryka ovanligt tidigt iår! Mamma och Anna jobbar kvällen så jag fick för mig att jag ville överraska mamma när hon kommer hem sen så jag sa till pappa: "nu tar vi ut granen så kan vi överraska mamma när hon kommer hem ikväll!:)"

sagt och gjort:) Blev hur mysigt som helst. Och för den som inte vet så är mamma galet kär i brasor, då hon även vill göra brasa på kvällarna mitt i SOMMAREN när vi är i stugan där vi har tillgång till braskamin och hon säger, "men det är så mysigt"! Så detta är iallafall en väldigt härlig mysfaktor även om det inte är en riktigt braskamin! ;)


hejdå granen...


Fingeravtryck kvar men de har jag putsat bort nu;) haha.. just as you know!

Stickade sockar

Fick dessa stickade sockar i julklapp. Det känns som att varje mormor/farmor av alla dess slag kan sticka, om inte varje så varannan. Gammelmormor var isåfall en av dem. Hon stickade/virkade allt från dukar, sockar till sängöverkast. Och det har hon i princip gjort i hela sitt liv, iallafall så länge jag kan minnas. Har dessutom en egen vävd matta som hon har gjort!
Hur som helst så betyder dessa sockar väldigt mycket. Skulle säkerligen kunna fylla en garderob med en massa stickat som vi fått av henne genom åren. Det jag ville komma fram till är att dessa, det är dem sista sockarna vi fick innan hon dog i november. Hon gjorde dem i somras, bland det allra sista hon fick sticka. Dem ska användas flitigt nu i vinter!!! 

 

Nelly.com

Halva priset.





Lanvin for H&M

  

Städtajm!

Ledig idag och ska börja dagen med att städa. Välbehövligt nu! Dessutom ligger all packning från Sälen kvar i en stor hög och den försvinner uppenbarligen inte av sig själver!


Sälen och Nyår i bilder.

Erika har fler kort men här kommer iallafall ett par stycken som jag hade själv:) woaah, längtar redan tillbaka.. kan inte fatta att det är så jävla kul med skidor och leva livet i fjällen!

  
  
   
   
   
  


 

2011

woooaahhh.. haft en underbar weekend i Sälen över nyår!!! Åkte upp i torsdags efter jobbet.. bekantade oss med några redan samma kväll, så jävla roligt! dagen därpå blev det skidåkning i ett par timmar med två av tjejerna i huset som var lediga!:)

Sedan vankades det förberedelser inför kvällen.. Anna, jag och Linda gjorde irodning all mat och dukade upp för alla 19, blev hur gott och bra som helst utan att skryta för mycket haha:) sedan var det full rulle hela  kvällen och natten lång.. underbara sälen!

Vaknade upp dagen därpå i ett hus som såg minst sagt förjävligt ut, utan att ta i.. J-ä-v-l-a-r vad vi hade grisat ner! Plockade bort all skit, när resten av huset vaknade till liv lmne vi över resten till dem och anna och jag drog till backen och åkte skidor i ett par timmar, hur härligt som helst.. och en varm chpklad på de som grädde på moset!:)

Nu är vi iallafall hemma.. och det bästa av allt med att vara hemma är att pappa har köpt en ny dator.. haha.. det kanske inte var det bästa men grymt skönt att ha dator igen, eller internet rättare sagt!:P 

Är hos storasyrran och Jannis för tillfället.. Anna och jag har blivit bjudna på tacos, det tackar man inte nej till! Och dessutom fick vi efterrätt i form av färska hallon med vaniljglass..
Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka fiska upp lite bilde från Erika samt lägga upp lite egna bilder från Sälen och nyår!;)

 catch you later!





RSS 2.0