Inlines

Efter mitt "misslyckade" besök på Memira så gjorde mamma och jag en svängom på stan i ett par timmar. Hon har inte shoppat på såhääääär länge och behövde en massa nytt och hon hittade massor, jättekul!

Och självklart kan jag aldrig gå ifrån stan tomhänt haha. Har faktiskt planerat att köpa inlines så idag tog jag tag i saken, bästa köpet på länge! Riktigt härligt att ha ett par egna. Köpte med ett par till Anna också så jävlar vad vi ska glida runt på inlines i sommar:)

Två bikinis blev det också, en rosa och en gul, i princip likadana bara de att det är en liten volang på den gula, me like! Börjar sågottsom bli redo inför rhodos nu känner jag:D 











Besviken tjej

Har tillbringat större delen av  dagen i grannastaden. Klockan ett hade jag bokat tid för synundersökning på Memira för att ev. laseroperera mina ögon för att slippa glasögon och linser helt. Dem gjorde lite mätningar och räknade ut resultatet som INTE var positivt. SUUUURT! :'(

På grund av mitt synfel, ser i princip inget på ena ögat så kan det var dumt att riskera det andra ögat så att säga med tanke på att jag fortfarande är såpass ung. Plus att jag var väldigt översynt på det ögat jag ser bra med och det var tydligen jobbigt för lasern.. Så med dagens teknik tyvärr, men återkom om 2-3 år igen och kolla, OM jag ska!

Hade så jävla gärna velat göra detta. Hade på något sätt en aning om att det inte skulle funka med tanke på att jag vet att jag har ett om man ska säga så ett grovt medfött fel. Men ändå har jag hunnit föreställa mig och tänka så mycket. BESVIKEN är vad jag är men jag är ingen trollkarl så jag kan inte trolla. That´s life!



 

GRATTIS

Hjälpte Madeleine och Jannis att flytta mer grejer till deras nya lägenhet igår innan jobbet. Det börjar likna något nu:)

Hann även med att möta upp vår nyblivna 20-åring Aalto för att göra henne sällskap till systemet, jiha;)

Kvällen tillbringades sedan hemma hos Aalto, för att fira henne lite med en present, jordgubbar, vattenmelon och ett glas vin.. Lill-lördagslyx, hoho :D 



 

 


Sen fyllde den här snyggingen år igår också, GRATTIS CARRO!;)




Make over





Myskväll

Blev som sagt grillat och mys med Elin, Anna, Aalto och Frida igårkväll. Riktigt trevligt. Kan inte få för mycket av grillat i såna här tider, just love! 

Var tänkt att vi skulle få besök av lite boys och spela kubb men dem var för rädda att förlora haha, så blev inget med de. Sommaren har bara börjat...

 
 
 
 


Skärgårdshäng

Hade en grymt kul kväll igår. Och alla jag har pratat med idag har tyckt detsamma så antar att det var en väldigt lyckad kväll för dem flesta igår, riktigt kul!:)

Dagen har Anna, Elin och jag ägnat åt att hänga i skärgården. Sola, prata, åt melon och spelade yatzy på en brygga, mys!:) OCH... det är bara den 24 April. Det är livet på en pinne de ;) haha

Sjukt härlig dag, nu håller vi på att förbereda lite grillning och sen kommer de lite boys och det blir kubb och vattenpipa!

See ya!












Pink

Påskpresent av Elin!

 
 

Påskafton

Invigde grillen för första gången för iår igårkväll med Aalto och Frida, gasol förvisso, för den "riktiga" grillen hann vi inte, men grillat blev det iallafall, MUMS!;)

Hade varit tänkt att vi skulle förfesta hemma hos oss och att folk skulle komma hit men det blev vi som flyttade på oss tillslut istället.

Åkte och träffade Edström och Patrik vid kärleksforsen och ett gäng andra människor. Dock inte människor i vår smak så blev inte långvariga där, utan åkte ner till stan till Göran istället där förfesten kunde börja på riktigt kändse de som. Tredje gången gilt ungefär:D

Vandrade vidare till Statt strax innan elva nån gång. Och vilken kväll de blev! Hur mycket folk som helst och det var kul att träffa alla som man inte har sett på ett tag:D Sjukt mycket dans i goda vänners lag! En kväll med toppbetyg minst sagt. Efterfest hos Göran blev det innan vi drog hemåt runt halv fyra efter återigen en riktigt rolig och grym kväll!:D

Bilderna får säga resten ;)

  
  
  
  
  
  
  
  




GLAD PÅSK

Skrev inget igår så får skriva Glad Påsk nu ist.

Blev påskbord hemma hos mormor och morfar igår, lite stek i solen och grillning här hemma med Aalto och Frida, Elin kom lite senare, följt av festligheter!:)











New in

Shoppa-holic á la Örebro och Mariebergs galleria med Anna och Madeleine hela dagen idag, som jag längtat!

Supernöjd med denna dag och inte minst mina inköp!:)


Ny neccesär med lite nytt smink o.d


Vitt baslinne i lite kortare modell.


Virkat!!!


Shortsdress med volanger!!!


Orange klänning!!!


Kort ljusbeige tröja med "markerade" armbågar som förövrigt kostade 49:-



HELNÖJD!

Blue moon bar med Niki Belucci

Gårkvällen bjöd på festligheter i grannstaden. Blev raka vägen till Aalto efter jobbet, var där runt halv nio. Dressa om och börja förfesta med Anna och Aalto. Edström och Patrik skjutsade över oss lite senare och där fortsatte förfestandet hemma hos Daniel med Anton och Jesper. Grymt kul och vara få på förfest ibland:)

Hade ingen aning om vem Niki Belucci var, vet fortfarande inte typ, haha! Hon var iallafall inte så särskilt bra men vi hade kul och trevligt ändå!:D 

Blev en runda med fyllekäk innan snälla storasyster kom och hämtade hem oss! 

 




















Conscious collection







Träningsmatch med Åtorp

Träningsmatch mot Degerfors igår, vann med 10-0, helt ok:) haha.. gjorde dessutom för ovanlighetens skull ett mål själv, 1-0.. bra start!:)
Var hur som helst skönt att få en träningsmatch i benen, fotbollssäong it is!









Skärgårdstur

Anna och jag tog en sväng ut till skärgården igår innan vi åkte till träningen i Åtorp. Som förövrigt var på gräs, vilket var grymt skönt. Gräs, kortärmat och shorts, sol och hundrasjuttioelva mygg. Det var vad träningen till viss del bestod av igår.

nejmenatt vi såg en kajak mellan isflaken när vi åkte till skärren, såg lite roligt ut haha!









 

Sommar och sol

Legat på altanen och solat i bikini från det att jag kom hem från jobbet, hur underbart? och resten av veckan ser strålande ut! ;D



 

Lagfest á la Åtorp

Igår vankades det lagfest, för första gången med Åtorps lag för Anna och mej, grymt kul med nya människor!
"vi" hade träningsdag igår, två pass på galaxen följt av bowling och mat efter de och avslutningsvis lagfest hemma hoa Louise.

Anna och jag jobbade dock så vi hakade på på kvällen när lagfesten var igång:) Sjöng singstar skratta och hade allmänt trevligt och roligt. Förflyttade oss till Magnus place nån gång under kvällen och där fortsatte trevligheterna med guitar hero och en massa hamburgare från donken:) Bra kväll!!!



























Några fler bilder från i torsdags










Harrys

I Torsdagkväll tillbringade vi kvällen i Karlstad på harrys. Åt och drack gott i goda vänners lag och kollade såklart på Färjestad-Skellefteå. Och alla vet vid det här laget hur matchen slutade. SM-GULD, och det blev fest på torget, grymt kul och trevlig kväll!:D

  
  
  
  
  


Sunshine

Otroligt härligt väder ute. Har vikt och hängt en massa tvätt och slog mig ner på altanen i en kvart, schtek! Blev solbränd efter en kvart, hur varmt och skönt som helst, love!

Sommarfeeling på hög nivå!

Börjar dessvärre jobba om en timme om man ska säga så, så hinner inte sola något mer nu, en annan dag... :D



Ny säng

Nu är min och Annas gammla sängar väck, skönt! Haft dem i 14 år så det var dags att byta ut dem nu, mer än välbehövligt!

New in

Åkte lite tidigare till träningen igår, guess why?;) haha Kirrade väskan för halva priset, OM jag är bra;) haha och den vita tunikan för 49 riksdaler, inte illa! :D mötte upp Daniel och tog en liten fika på wayne´s coffee innan det blev träningsdags! Sen hem till Daniel och kolla BB:) 

Idag har jag jobbat och varit på massage and no more. Ska ut och hjälpa pappa och byta däck på våran bil, nu ryker vinterdäcken!


  
 


Jag är en vampyr

Resultatet av vår övertrötthet sista kvällen i sälen, vad tycks? hahahahaha






Sälen ´11

Igår lämnade vi Sälen efter en underbar vecka i fjällen. Har varit otroligt skönt att lämna vardagen för en vecka och ta ut svängarna i backen för att avsluta dagarna framför en brasa! En l-u-g-n och mysig vecka, ack så välbehövligt!


  
  
  
  
   
   
  
  

And off we go!

Nu sticker jag och hämtar upp Anna från jobbet sen rullar vi mot Sälen och en veckas semester!:) Mamma, pappa och Madeleine är redan där för dem åkte vid lunch någon gång i och med att Anna och jag har jobbat, men som sagt nu far vi med!;)


När Anna och jag åkte till Sälen över nyår, now its time again!:)

Tjejmiddag

Gårkvällen var toppen! Tjejmiddag hemma hos Oliven. Vi lagade pasta med musslor och skaldjursgryta med grönsaker. Och trots att jag har smakat på musslor en gång och skaldjur kanske två eller tre gånger, alltså inte något som förekommer så ofta hemma i vårt eget kök så var det riktigt gott, jätte gott med något helt nytt!

Det blev saffranspanacotta till efterrätt som Olivias mamma hade gjort och den var stunning!
Det korkades upp vinflaskor och det skrattades och pratades hela natten lång. En himlans bra kväll på alla sätt och vis!:)







Filmkväll

OM jag blev lurad igår? Klarade av att hålla mig och inte gå på något förns runt sex på kvällen, fick ett sms av Erika som föll väl ut för henne; "Där var min snowboardkarriär över. Säsongen också kanske. Bruten handled!" Jag trodde på detta till 110% men lyckligtvis var det inte så, som tur är haha.. För jävlar vad vi ska åka skidor tillsamamns till veckan! Jises, vad lurad man kan bli!;)

Efter jobbet igårkväll blev det iallafall filmkväll hemma hos Jannis och Madeleine, Paranormal Activity 2.. Såg ettan för längesen innan jul säkert så nu var det dags för tvåan och usch.. Fick hjärtattack flera gånger om! 

Off to work om sisådär en halvtimme..




 

Packar

Håller på att packa inför Sälen på söndag, ska bli sjukt härligt!
Ska snart åka till jobbet och direkt efter jobbet ska vi hem till Madeleine och Jannis för filmkväll för sista gångn i den lägenheten antar jag, för klockan tolv idag så fick de nycklarna till den nya!:)



Panncakes

Följde med Daniel hem efter träningen igår och schtekte pannkakor, spelade mario-cart, skratta och kolla big brother!
Spontant är kul!:)  







RSS 2.0