Dygnslaget

Förra året var vi inte med, men nu var vi med igen av ngn konstig anledning, för egentligen har vi inget där o göra så att säga.. A-klassen är så himla liten i de här trakterna.. Behöver åka till Göteborg eller Stockholm om de ska hända ngt typ.. nåväl, det är alltid kul att vara ute på tävlingar och se alla andra trots allt:) Fick ju iallafall spela två matcher i mixed tillsammans med Daniel!

Första matchen lägger vi på is, både foten och huvudet var bortblåst med vinden, pinsamt rent ut sagt, men andra matchen glänste vi fan haha, då spelade vi riktigt bra och vann, high five!;) 

Anna och jag var färdigspelade vid halv ett ungefär, men var kvar och kollade på resten. Kl 04.04 var sista matchbollen avgjord för hela tävlingen så då tog vi vårat pick och pack och åkte hem till Daniel, som var lagomt trött efter åtta matcher. Anna oh jag erövrade hans säng och han fick ta soffan, snälla vi är!;) Lade oss väl strax efter fem, sov till halv tolv så fick ett par timmars sömn iallafall! Kände oss typ bakfulla när vi vaknade och beställde mat och dega framför tv:n till framåt eftermiddagen. Tack för att vi fick störa Daniel;) 

 
Oliver och Fredrik.. Kan inte sluta skratta åt Oliver på detta kort, haha :)


Ulf och Danne-boy :)


Micke, Anna och Niklas



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0