Its Friday, baby!

Oj, här går det undan.. Dags för en liten snabb tillbakablick tror ja!=)

Förra veckan hade vi dem två jobbigaset fyspassen hittils. tisdagen ägande vi i ett sandtag i två timmar med 3 km löpning som uppvärmning, mjölksyra i sanden? jo tack!

Torsdagen ägnades i grönklitt och björnparken. Inte varje dag man stöter på tigrar, isbjörnar och björnar m.m när man är och springer minsann, lite coolt.. och sen var det upp och ner och ner och upp i skidbackar hit och dit.. MEN otroligt kul trots allt:)

Förra helgen var det besök hemma i kristinehamn som gällde för andra helgen irad.. Helgen till ära gick picassofjädern av stapeln i brogrdshallen så Anna och jag passade på att vara med. Två i mixed, helt okej med tanke på hur ringrostig jag kände mig. Nääästan så jag vill elämna wo typ:P

Lördagkvllen var det återigen dags för födelsedagsfirande, "aron" dagen till ära blev 21 år. Firades rejält hemma i "det lilla röda huset på kullen"!!:) Mycket trevligt med fina tjejor och massa god mat!!!!! Underbarkvälls om var nykter med tanke på badmintonspel!

Söndageftermiddage kollade Anna och jag på innebandydamerna när de mötte tyresö för att sedan avsuta dagen i soffan framfr tv:n med Carroooouew, mys!!!

I måndags åkte vi tillbaks till Orsa på kvällen när vi blev upphämtade av hoffe, victor och Ina.. Åkte vi karlstad för att hoffe skulle köpa en overall som han spanat in på freeride.. Säljaren jobbade på peak performance och var kvar efter stängning för att vänta in oss.. huuuuur trevlg snubbe som helst! visade oss runt och gav oss lite tips om olika lager. Stannade och pratade säkert en halvtimme och klockan närmade sig halv åtta innan vi åkte därifrån.

Veckan har gått i rasande tempo.. Onsdag-Fredag har vi haft destinationsutveckling som har varit väldigt intressant och roligt minst sagt.. föreläsaren var riktigt bra:)

I onsdags fick vi dessutom prova ut våra skidställ.. ryggskydd är även beställt; check! Och på kvällen lyxade vi till det med lite tacos hos Ida och Jeanett en trappa ner tillsammans med palatset (Alice, Mimmi, Emelie) också, följt av fotboll vid nio.

Igårkväll bakde var det scones-time, hoffe, carro, fluff, ludde och jenny var här, grymt mysigt..

Nu är det friday och ikväll blir det lite badminton och mys. Har bestämt att inte dricka någon alkohol innan nästa fys-test!

Imorgon drar vi iväg ett stort gäng till Sälen och Experium och bada, basta och surfa, kommer bli grajt!;)

Så trevlig helg gott folk:)


















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0