I CALL IT LIFE

Precis kommit hem efter en fantastiskt bra och minst sagt lyckad helg i Sälen. För att inte tala om vädret så har vi haft sommarvärme och stekande sol som bara det i sig har förgyllt dagarna och förhöjt upplevelsen av att träffa alla härliga kollegor från i vintras!

Det blev kramkalas med dem som redan anlänt när vi kom fram och sedan rullade folk in allt eftersom och sen var festen igång och glädjen som fanns bland alla gick det inte ta miste på, kära återseenden kort och gott!

Dag nummer två, alltså igår stod det kanot på schemat. Vi klev upp tidigt för att sedan hoppa in i bilar till stöten och vidare till Ljördalen en liten bit in i Norge där vi skulle starta för att sedan paddla tillbaka drygt 2 mil till stöten igen.

Med facit i hand är det den mest crazy turen med kanot jag någonsin har paddlat. Tillsammans med två stjärnor i samma kanot, kunde det inte bli annat än att gå bananas!

En forspaddlare skulle definitivt inte kalla det för fors men vi på en mer amatörmässig nivå kallar det för forsar som var längs med turen vi skulle paddla. Vi var skeptiska först och det såg inte ut som någon big deal, men det lilla räckte för att man skulle fastna, både en två och fem gånger... och vi var nog dem som lyckades flest gånger utan tvekan! Och i den största forsen kilades vi fast mellan två stenar och vattnet forsade och där var vi så nära som det går att hamna i det iskalla vattnet, fattar fortfarande inte hur vi lyckades att inte trilla i när kanoten står på högkant och tar in vatten och vi skriker som små barn!

Idag samlades vi i respektive avdelningsområde efter att vi städat ur stugorna och ätit frukost och pratade lite inför kommande säsong, innan vi avslutade med att käka buffé på O´learys!

Sammanfattningsvis en väldigt intressant och otroligt händelserik helg att lägga på minnet!

Såhär såg det delvis ut under turen, fast i kanoter!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0