BERLIN

På hemmaplan igen.

Åkte till Stockholm i onsdags förra veckan för att åka på rekryteringsresa för SCoTT.

Innan det hann vi med att umgås med kusinerna och hänga med ett gäng classmates på Alpingaraget några timmar följt av lunch på O´learys, riktigt trevligt.

Så tidigt i Lördagsmorse samlades vi vid sky city och fick reda på vart vi skulle i samma veva vi checkade in.

DEUTSCHLAND

Tre dagar i Berlin, först ut walking tour med allt från museum, ampelmann, berlinmuren, föintelsemonumentet, hitlers självmordsplats, till brandenburger tor och checkpoint charlie. Kul att ta del av stadens otroliga historia.

Gemensam middag på en mysig restaurang avslutade dag ett. Dag två började med långfrukost på hotellet, vidare till berlin marathon, följt av ett gäng olika barer under dagen medans vissa valde att åka till ett koncentrationsläger.

Kvällen avslutades på bästa tänkbara och häftigaste på länge, Dinner in the dark. Otroligt häftig upplevelse. Trerätters surprise-middag i kolsvart mörker och där servitriserna var helt blinda. Behöver inte säga så mycket mer än att det är värt att testa och värt varenda krona.

Dag tre och sista dagen ägnades åt lite trevlig shopping och sen lunch på hard rock café, innan vår buss plockade upp oss på hotellet och körde oss till flygplatsen.

En otroligt härlig, rolig, och spännande weekend med ett riktigt härligt gäng!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0