Stockholm

Time to update!

Förra veckan tillbringade som sagt anna och jag på olika ställen i vårt kära stockholm.
Efter en grym vecka innan hit och dit väntade alltså ytterligare en veckas semester fast i huvudstaden med planerade stopp.

Började gjorde vi med att möta upp vår oliv, Olivia kallas hon också, för att ta igen lite tid med varandra. Välkomnades med öppna armar och ett stort leende och det smittade av sig.
Ingen är som du Olivia och att få prata med dig betyder mycket. Du är så klok och värderar saker som ingen annan gör, varmt hjärta och det ser jag upp till! Med din målmedvetenhet kommer du att nå långt!

Vi pratade om det mesta innan vi tog bilen in till stan och käkade asiatisk middag på Pong, följt av en liten guidad tur, så nu vet jag lite mer vad stockholm är så att säga:) För att sedan avsluta med lite mys i soffan!

dagen därpå storade vi runt lite på stan och gick en långpromenad från lilla essingen till fridhemsplan, via centrum och hem via norr mälarstrand, riktigt vackert!

Lite som hej och hej då blev det, tiden gick fort och vi skulle vidare och Oliven skulle vidare så på eftermiddagen blev det time att åka till Elin ute på Ingarö. Där var vi i två dagar. Meningen första dagen var att vi skulle till Alpingaraget men det visade sig vara stängt. Så istället åkte vi och plockade upp Jesper och åkte runt halv stockholm ungefär.
På eftermiddagen tog vi en tur med elins båt, för mig är det himlen att bara få sätta sin fot i en båt och vaa ute på vattnet!
Vi åkte till saltis, saltsjöbaden, fram och tillbaka och såg bland annat björn borgs hus med egen tennisplan givetvis och markoolios hus.
Sedan avslutade vi en lång dag med grillning!

Sista dagen hos Elin tog vi lite sovmorgon, bakade scones och åt mysig frukost innan Anna och jag begav hos mot brommapland och spångavägen till våra kära kusiner.

Fredagefterniddag/kväll spenderades på Gröna Lund och David och Gustav som åker allt drog också med oss på allt, så jag är nöjd med att ha åkt fritt fall för första gången till exempel och kan sammanfatta det ganska kort med att det ser värre ut än vad det är!

Lördagen vaknade vi upp til klarblå himmel och kunde inte motså bikinin och gå ut och sola nån timme. Lirade lite boll med David och på eftermiddagen hyrde vi tid och spelade badminton en timme med David och Leif, dängde skite ur dem, haha!

Sista dagen, i söndgas, så spelade David fotbollsmatch i Nacka, så vi åkte dit och kollade på han innan vi rullade hemåt igen!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0