Ayia, Ayia fucking Napa 2010

"They said I was in Ayia Napa, but I´m not remember"
 
Började med en caffé latte på statoil för att försöka orka hålla oss vakna är vi åkte mot arlanda runt ett på söndagnatt. 
Gick prickfritt hela vägen upp, kom till Arlanda i god tid och slog oss ner på golvet med all packning i någon timme innan vi gick och checkade in. Trötta och förväntasfulla. Spelade lite kort för att fördriva tiden, fick världens skrattanfall när vi satt vid gaten och väntade.
Flög till Larnaca och resan dit gick bra. Fick stå och vänta på vår packning alldeles för länge, svetten rann. Gick ut från flygplatsen och det var som att gå in i en vägg bokstavligt talat. 98 procent luftfuktighet förklarar väl saken.
Buss 40 min till självaste Ayia Napa. Poolen var det enda som existerade i våra huvuden och efter att ha fått vår hotellnyckel slet vi upp bikinin ur resväskorna och på en hundradels sekund var vi i poolen, det bästa som hänt mig den dagen.
Blev ett besök på Nikitas Resturang för mat på kvällen.
Veckan gick alldeles för fort, hängde vid poolerna och Nissi Beach, Ayia Napas största strand, hela dagarna. Spelade volleyboll, vattengympa (dräggel på william som höll i det, haha;)) flöt runt på madmadrasser i havet, drack sjuhelsike mycket, allt från vatten, kall cola och drinkar.
Var på världens bästa Barbeque med 170 pers. Go and get it Anna Aronsson!
Tågade (alla på BBQ) till Grabbarna grus, "vad gör vi?", "nu kör vi!" 
Grabbarna Grus, Blue moon bar, partybåt..., Grabbar från Gävle och Hultsfred som Anna och jag raggade upp på hotellområdet, härliga tjejer från Boden, massa roliga lekar, däckade Annor (Båda anna däckade, varför ska man döpa folk till Anna? haha) Billigare fylla får man leta efter!!!
50 grader, lite shopping på Nissi Avenue som går genom hela Ayia Napa. Bodde ungefär 200 meter därifrån=perfect!
Ihjälskrämd inne i vår lägenhet av anna, anna och sandra, ni skulle ha sett, paniiiiiiik! haha:) 
Grym resa med mycket skratt och sjukt varmt. Saknar värmen som fan när man kommer hem och det är världens spöregn och storm, burr.
Stannade och käkade svenskt mat i hummelsta på vägen hem iallafall och det var himmelst också liiiiiiite skratt på de. snacka om övertrötta klubben. If i could turn back time.

I´m going back to Ayia Napa sometime!!!:D

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0