Five Minutes

vägra vakna dag, ja idag var en sådan dag då jag mer än gärna hade kunnat sova några minuter till. men nej, så blev det inte, upp och hoppa och på med träningskläderna och ut till environiq. hämta upp birren på vägen och när vi kom dit så var det ingen där plus att vi var lite sena, vart är alla? vart är kenta? är det ingen träning idag?
sen kommer typ resten och dahlman kom på den geniala idén att det var idag som vi skulle ha teori på skolan. (inte konstigt att det inte var någon där) slog en pling till kenta och sa att vi var i arenan och han bara, ni har fem minuter på er att komma hit (varav att det tar typ fem minuter att bara gå till bilen, haha)
hur som helst så var det bara att åka till skolan och när vi kommer dit utbrister kenta: har ni ingen penna och papper med er? öhm, nej vi kommer ju direkt från arenan, (tränar inte med penna och papper i strumporna direkt) stjärnan nummer ett lixom. som tur var så var han lite givmild och hämtade papper och pennor till oss, hahahahahha!

efter det blev det hem en sväng, sen tillbaka ett par timmar senare och hade ledarskap där vi lekte. ingen vidare värst jobbig dag idag inte. tisdagar är bra helt enkelt, från skolan sett!

sen var jag på hemmaplan i typ två timmar eller så, innan jag åkte till jobbet. fan det känns som om jag bor på jobbet nu (hm, jag har inte slutat skolan än(!))
det bästa med att den här dagen är över är att jag inte jobbar förns nästa onsdag och det är niiice! :)

adjöKommentarer
Erika

fiiin bild!

2009-09-16 @ 19:43:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0