Miss u

Avslutningsmiddag och bowling stod på kvällens schema. På fredag åker våra(!) tjejer från kosovo hem för att linda ska hem och skriva tenta så alla åker hem då. så alla som kunde var med, åt och bowlade förut. bowlingen gick sådär, banan hade en tendens att luta åt både vänster och höger, så ja.. vi hade iallafall riktigt trevligt. god mat och mycket skratt. de fick presenter från oss mm och det hölls tacktal från vårat och deras håll, alltsammans resulterade i tårar som spreds sig ganska snabbt, det blev ett gråtkalas!
känns sorgligt med tanke på att dom har varit en del av oss och en del av vårat lag hela sommaren. känns konstigt att dom bara ska åka hem och inte ens vara med på vår sista match och bara försvinna ifrån oss oh åka hem. dom har betytt så himla mycket för oss och tillfört så himla mycket energi och glädje. har varit grymt roligt att få träffat dom. kommer bli tomt utan dom och det är något jag sent kommer att glömma, så himla goa tjejer! på torsdag gör de sin sista träning med oss och det är sista dagen vi kommer att vara tillsammans med dom. gud vad tiden har gått fort, känns som om dom kom igår.
vi får väl se om det blir så mycket till träning, har en känsla redan nu att det kommer bli ett hejvilt gråtande, både sorgliga och glada tårar!

hur som helst så kommer jag att sakna dom och det är jag nog inte ensam om, dom kommer att sakna oss och vi kommer att sakna dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0