Jägerbomb

Lördagens seriespel följdes upp med fest på kvällen. Började med att följa med Daniel hem, slängde in alla väskor i hans minst sagt snygga(!) lägenhet och beställde mongolisk mat. Anton var också med och åt och sedan var förkröket igång:)
På med partyoutfiten och upp med en jägerbomb på bordet.
Drog vidare från vår förfest till en annan förfest där resten av badmintongänget så småningom landade, plus några till. Meningen var väl att vi skulle gå ut, men riktigt så långt kom vi inte, haha!:) Drog säkert hem från Madeleine och Linus runt två skulle jag tippa.. Via Burger King på grund av en viss Daniel:) stod och trampade på stora torget och väntade på två av hans vänner innan vi halkade(!) hemåt till Danne-boy runt tre. Anna och jag ville sova med tanke på att vi skulle upp och jobba dagen efter men det ville inte Daniel! Dunka musik, (stackars grannar, haha) dansa, hoppa på oss 1, 2 , 3 gånger osv, haha:) Vid halv fem ville tillslut både han och Rickard sova så vi fick ett par timmars sömn iallafall!:) 
Pappa hämtade oss tjugo över nio ungefär.. Raka vägen hem och bytte om till arbetskläderna i princip och upp och jobba hela dagen i 9 timmar, halleluja! 

Kvällen avslutades desto skönare...

  
  
  
  




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0