Skidlärarutbildning steg 2; check!

I Lördags lämnade Anna och jag Åre för denna gången.. veckorna har flugit förbi och vi har haft sjukt roligt! När all vår packning nätt och jämnt tryckts in i bilen kändes det på något sätt väldigt konstigt att vi skulle åka därifrån.. Lite overkligt att vi skulle åka hem!

Tutade och körde hela vägen hem, stannade till i Orsa och dumpade typ halva packningen bara, så vi kom hem på eftermiddagen, underbart!

I torsdags var den dagen man varit mest nervös över hela säsongen, uppåksdags!

Det vi tränat på hela säsongen skulle vi visa upp på bästa sätt.. Men ingen som helst aning om hur ett uppåk går till, vilken nivå man bör ligga på, vad instruktörerna tittar efter osv, blandat med 100 kg nervositet var man en aning skakis när man vaknade på morgonen samtidigt som man försökte tänka på annat och bara köra, bära eller brista!

Känslan och lättnaden som uppstå när man klarar sitt första uppåk och blir godkänd på steg 2, victory! Kändes sjukt bra efteråt och det kändes på något sätt som att det var som att sätta punkt för säsongen, allt rann bara av efteråt, lättnaden infann sig med hästlängder!

Dagen avslutades med After-ski av rang!






Larsson, haha!


Dic!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0