RIKSGRÄNSEN

Grymt, grymmare, grymmast..

Veckan i riksgränsen var alldeles underbar och hur rolig som helst, lyckorus!

Kom fram till riksgränsen klockan åtta på morgonen förra söndagen, ganska så exakt efter cirkus 18 timmar i minibuss efter ett x antal stopp på vägen.. 

Ögonen fick inte värst mycket blund på vägen upp så när vi kom upp var vi en aning slitna och var ganska snabba att inta en varsin fåtölj i receptionen istället för att hoppa i pjäxorna i det fina vädret.. Där satt vi och sov fram till eftermiddagen då vi fick tillgång till våra lägenheter först klockan tre på efetermiddagen.. 

Måndagmorgon var vi uppe allihop och skulle åka skidor hela dagen tillsammans men vädret hade andra planer.. Vår geniala lärare, Dic, fick då en plan att vi skulle hajka (gå upp) istället, sagt och gjort.. blåste och yrde ju längre upp vi kom men kul var det... och jobbigt!!! 

Eftermiddagen bjöd också på en liten hajktur då liftarna stod hela dagen.. Klockan fyra intog vi vårt första jobb för veckan.. vi skulle köra alla grejer på plats! gick smidigt sedan hem och vila.. hann sova två timmar mellan klockan åtta och tio för att sedan hoppa i pjäxorna igen och åka nattskidåkning.. dessvärre var det molnigt annars hade vi fått se soluppgången, häftigt!   

Tisdag drog tävlingen igång och vi jobbade med att iordningställa allting och plocka ner allt alla dagar.. Jag var med och stog i starten och såg till att alla åkare åkte i rätt ordning osv, sjukt kul!:)

Torsdagen avslutades med bankett och prisutdelning efter tre minst sagt tre grymma dagar med gassande sol!!!









































Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0