JA, JAG ÄR LYCKLIG

Ordningen är återställd..

Gick och lade mig med ett leende på läpparna igår, känns faktiskt riktigt bra att vara på plats i Orsa igen.. Lade oss med tanken att vi hade sovmorgon och började med fystester efter lunch.. vaknade tjugo över åtta och en timme tidigare skrev Larsson i vår fb-grupp att vi skulle varit på campus 8.15.. vi gick upp eftersom att vi vaknade, käkade furkost och knallade bort.. Anna och jag sa innan vi gick hemifrån att antingen kommer det inte vara någon där alls eftersom att vi fick meddelandet på morgonen, en timme innan utsatt tid.. hur många är inne på facebook klockan sju på morgonen lixom?
Eller så sa vi att vi kommer komma dit och ingen annan är där.. det sistnämna stämde.. hörde av oss till Larsson och han kom dit bums och medans kom Eric ut också...

Larsson tog på sig att schemat blivit fel, men vi som ändå var där, hjälpte honom att handla lunch, grillade hamburgare och korv, började hämta tjockmattor och studsmattorna.. alla vaknade till allt eftersom så tillslut så var väl dem flesta samlade..

Efter lunch bev det fystest, var nervös av någon anledning som alltid, men det gick riktigt bra, över förväntan och framförallt så känns det sjukt härligt att ha ett till fystest överstökat, känns alltid som en stor lättnad efteråt!

Hela eftermidddagen har vi hängt vid studsmattorna och njutit av det fina vädret i solen och bara varit glada av att vara på plats tillsammans igen.. ordningen är återställd och det känns super! :D :D :D







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0