"Det blev kul, vi blev ett gäng"

Ett år på SCoTT; check!

Firade tolvornas examen i onsdags förra veckan och vårt sommarlov med fest i lokalen.. "Det blev kul, vi blev ett gäng" (det blir kul, vi blir ett gäng har vi sagt hela tiden vi ska hitta på något)..
Känns helknäppt att tolvorna inte kommer komma tillbaka till hösten, kommer sakna alla härliga personligheter och skratt med dem.. hade en fantastiskt bra sistakväll tillsammans med dem i lokalen iallfall som vi pyntade med ballonger.. vi får trösta oss med att det kommer en helt ny klass att jävlas med, haha :D 

Har hunnit med att flytta från barkis (barkgatan) till campus innan vi åkte hem också, känns otroligt bra även fast att det handlade om sisådär 400 m, men så värt det även om de låter väldigt konstigt.. pappa kom upp och jälpte oss måla VITT, är såld på vita väggar!

Hann med n fotbollskväll med massa mys med jeppe och felix i skid tolv och eric, erika och tobba kom och var med en stund också.. toppenkväll bortsett från att fotbollen inte gick som vi ville:)

Nu är man iallafall på hemmaplan och kommer så vara hela sommaren.. Ska efter avslag hit och dit göra min sju vekors LIA-period på campingen här i stan.. Så blir en helsommar hemma vilket ändå känns väldigt skönt!

Kom hem i tisdagseftermiddagen och började gårdagen med massage.. fick ta mammas tid som är sjukskriven och inte helt kry! Hur skönt som helst och välbehövligt.. avslutade dagen med badmintonträning vilket också var otroligt kul..

Har en känsla av att detta kommer bli en bra sommar! :D










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0