Happy New Year 2012

Nyår spenderades i Sälen. i lördags åkte vi från Kristinehamn tidigt på förmiddagen. Kom upp strax efter lunch. Gjorde oss hemmastadda i ett rum på max 9 kvadrat. Hjälpte till att städa och förebereda inför kvällens bravader med mat, dukning och städning. Snäll som man är...

Så småningom kunde vi hoppa i festkläderna och maten som bestod av fläskfile och potatisgratäng var otroligt gott. Sedan gick det utav bara farten:) Dansade loss(!), skrattade, pratade och träffade massa folk. hade grymt kul och vid tolvslaget var det givetvis champagne och raketer som gällde! Skålade med grannarna där som besstod av norrmän och sedan röjde vi ett par timmar till innan så gott som alla somnade.

I söndags, åkte Aalto hem och vi åkte till skidbacken. Tre timmars skidåkning med ett härligt gäng, sju st var vi som åkte som avsutades med en fet hamburgertallrik på wärsan innan vi åkte hem till stugan igen. Kvällen ägnades åt film, Shutter Island, och sängen kallade tidigt. 

Ställde klockan igpr och  var i backen strax efter halv tio. Fem timmars skidåkning fram tll tre hann det bli tillsammans med Leo och Amanda, sjukt kul! Då åkte  vi hem och packade ihop våra grejer och styrde hit mot Orsa. 

Är här och kollar lägenheten samt visar Madeleine hur vi bor!:) var tänkt att Anna och jag tänkte åka tillbaka till Sälen imorgon men lutar nog åt att vi åker dit på torsdag nu istället!:) 

Nu ska jag sätta mig och kolla på Maria skäringers stand-up show, Dyngkåt och hur helig som helst, med Anna och Madeleine!:) 







 






























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0