Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

Det har varit en händelserik helg. Igår mötte Anna och jag upp morbror Leif som är i Åre på kortweekend med några kollegor till han. Åkte i ett par timmar och hängde med dem och käkade lunch. Var uppe på skutan för första gången denna vinter.. helt underbart! Hade hyfsat väder då men på eftermiddagen snöade det.. Avslutade gårdagens skidåkning med en sväng i byn samt en fika på resturang twins!

Idag ställde vi klockan på halv åtta, tro det eller ej en ledig dag som denna, men det var av egen vilja för att vara med på dagens clinic.

Banåkning i tottbacken.. Halv tio till halv ett (höll på till strax efter ett, bara en gång till...) skulle vi köra storslalom, så himla roligt! vi var endast fem skidlärarer som var med så det rullade på riktigt bra:D

Det följdes upp av lunch på fjällgården med Anna, Lucas och Elin.. satt  där ett tag så hann smälta maten och till och med ta varsin varm choklad innan vi hoppa på skidorna igen:)

Ett par åk till följt av lite After-ski i timmerstugan, satte oss i nåågra soffor utomhus, plus 2 grader och lite snöfall, charmigt!:)

Sist men inte minst så ställde vi till med pannkaksmiddag nu ikväll, proppmätt men riktigt gott och mysigt!:)

Dags att ta natten efter en grym vecka i åre för att ladda inför en ny dag och ny vecka imorgon!:)


























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0