Våga satsa för att vinna

Tog en välbehövlig sovmorgon igår liksom idag. Under gårdagen blev det en shoppingrunda i byn och utföra vissa ärenden.. fixade gjutna sulor på Åre skidsport bland annat, inhandlade nya stavar mm.

Käkade lunch på Nova med Elin och Anna och intog Åre bageri på eftermiddagen och då var Jenny med också.. Allt för att undersöka vad Åre har att erbjuda!;)

Sedan var det dags att ta plats och kolla på Red Bull Crasched Ice World Challenge, riktigt coolt! Micke blev bästa svensk som fick till kvartsfinal. Han är tillsammans med cissi i skid 12 så var kul att heja fram honom! 

Åkte från byn runt halv nio för att dra hem och ladda för After-Party på holiday club.. Hoppade i partykläder, sminkade oss körde tre-man för att komma igång och tog en taxi till byn vid elva.. Kom dit och ställde oss i kö, som inte rörde sig ur fläcken.. Sedan gick det s-a-k-t-a men säkert och vi fick vänta, vänta och vänta... Efter en och en halv timme i kö och ett gäng vakter och poliser styr upp kön då alla är helt galna och trycker på som om alla vore pannkakor och tror att det ska gå fortare då.. så hamnade man längre bak i kön igen.. Efter att ha samlat ihop oss lite så bestämde vi oss att dra hem vid klockan ett istället för att stå i kö minst en halvtimme till och gå in och vända.. hur kul?

Så tog några uppgiva steg till en taxi och åkte hem och jag må säga att vi inte var ensamma, vi hade trots allt förköpt biljetter s¨det var trist att det slutade som det gjorde!

dag har det varit s-t-o-r-m här, snlat men blåst olagligt mycket! Endast någon lift i Duved var öppen i hela Åre vid lunch. Så har i princip varit inne hela dagen, har städat, fy fan vad här såg ut.. typ 20 sopkassar i en hög utan att överdriva, dammråttor stora som katter överallt(!) och allmänt skabbigt så damsög jag hela undervåningen, vi diskade, torkade, skurade, slängde sopor m.m så nu är det fint här! Nu har vi tända ljus och allmänt mysigt!:) 

Har myst med kladdkaka nu på eftermiddagen och bara tagit det lugnt! Precis slagit Anna och Elin i Yatzy och ska  inte lägga mig alltför sent ikväll då det vankas jobb hela kommande vecka!:)

 
KaffeMocca på Åre Bageri..


Ca 10 000 besökare!


Prispallen..


Dumma kö.. (ca 3000 sålda biljetter)


Mys med Anna och Elin!

 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0