Hemma och vänder

Haft en utomordentligt bra veckas semester förra veckan. Första anhalt var Malmö och Aalto, tog svängarna förbi ströget i köpenhamn en dag, käkade glass i hamnen, lagade mat och hade allmänt trevigt.

Tiden gick fort och onsdagmorgon tog vi sikte mot gränna med stopp i ullared på vägen.

Väl i Gränna mötte i upp Jonas och Frida och strosade runt lite, åt glass och inhandlade givetvis polkagrisar. På kvällen blev det grillat och prata i mun på varandra som gällde!

Uppe med tuppen på torsdagmorgon för att åka till götet med Frida sedan vidare till Falkenberg och hälsade på Ida. Vilken dag! Sol och bad hela dagen, bada från klippor och fiskade krabbor. Köpte med kycklingsallad och jordgubbar och jobbade på brännan!

Efter en helt underbar dag med Ida åkte vi vidare till Natali och Andre i Trollhättan för att tillbringa resten av veckand är. Vi åkte till Grebbestad en dag, gick på bio, bada jacuzzi, lagade mat, gick på stan, promenad, grillkväll och mer därtill, jättemysigt!

Nu är vi hemma och vänder. Kom hem igår, lastade ur allt ur bilen, tvättar lite, packa om, imorgon åker vi upp till fina Olivia och hälsar på, äntligen får man se hur den lilla loppan bor och lever i huvudstaden!:)

Sedan fortsätter äventyret i sthlm med att åka till Elin på ingarö, åka båt i sthlms skärgård, grilla och umgås!

Avslutningsvis blir det kusinerna över helgen med bland annat grönan:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0