Promenad

Precis tagit en timmes promenad med mamma ute i den härliga vädret.

Lurade hit Narvel och Peper förut, gick igenom lite inför Åre. Och vi hade ett problem. Att det står fel namn på två av våra biljetter. Hur gör djur?

Pappa åkte till biljettbutiken och förklarade men det gick inte byta namn för att dem är personliga och inte ska kunna säljas i andra hand. (VI HAR INTE TÄNKT ATT SÄLJA DOM I ANDRA HAND, inte lätt för dom o veta men va fan) Så nu har vi två biljetter som är obrukbara, wihu. Hade det gått att byta namn så hade vi bara behövt boka en till biljett för 2000(!) (priset har höjts fruktansvärt mycket, vi köpte våra i höstas för 600 spänn per person tur och retur) så hade problemet varit ur världen, men nu gick ju inte det.

LÖSNINGEN: Anton, Kim, Linnea och Peper hoppar in i en bil och bilar upp! Då går vi plus minus noll ungefär.  H a t a r   att det ska krångla när det är så nära inpå, men får göra det bästa utav situationen! 

Har iallafall dragit ut schema på RIX FM VECKAN som är nästa vecka.. Vilka nattklubbar vi ska entra när osv:) kommer bli grymt!;) 

  
Mamma


Rix Fm i fjällen 2011 !!!!!!!! ;D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0