Mikrofånkåt.

20-årsfest när Anton blev ett år äldre i onsdgas;) En stor del av badmintongänget var på plats och totalt säkert runt 30 pers, väldigt kul!:)

Var bjudna till Anton vid sju och framåt. Vår första plan var att ta sexbussen, men fick tag på tågbiljetter så var i Karlstad vid halv sex istället. Daniel-boy mötte upp oss och vi tre förkröka lite i hans lägenhet, rock'n roll!;) jävligt kul, sen drog vi till Anton, gick till Anton, lååååångt.. men tillslut kom vi fram!

Meningen var att vi skulle ut på krogen från första början men så blev inte fallet.. tiden rann iväg, vet inte vad klockan var, men daniel, anna och jag gick från Anton och var i stan runt ett.. hade ingen lust att betala inträde för en timme. Gick mest dit för att träffa Erika, daniels kompis. Slängde i oss en hamburgare från Burger king och sen tog vi taxi tillbaka till Anton!;)

Vid två kom vår kära storasyster och hämtade oss, skjutsade hem Daneil innan jag inom ett par sekunder slocknade i bilen och vaknade först när vi var på hemmaplan igen, trött tjej. Men väldigt rolig kväll!;D 

   
  
  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0