Home sweet home.

Roadtrip till Malmö.

Ska försöka fatta mig så kort som möjligt;)
I torsdags åkte som sagt Anna och jag till Malmö för att hälsa på vår älskade vän Sandra Aalto. Resan gick bra och det blev mys på kvällen.
Hela fredagen ägnade vi att gå i affärer och shoppa, kändes i fötterna i slutet på dagen vill jag lova. Hämtade även upp hyrbilen, en Renault clio som hade gått sisådär 80 mil innan vi tog beslag på den.
Blev myskväll igen, men en ganska tidig sådan, ställde klockan på kvart över fyra, då vi skulle dra upp till göteborg över dagen och spela andra seriesammandraget i badmintonen.

Lämnade malmö runt fem, då vi började spela klockan nio.
Mötte Askim i första matchen och vann med 5-3, gick hyfsat för min del, har vart med o bättre dagar, förlorade dubblen i tre set tex som vi Skulle ha haft. menmen..
Mot Ullevi hade vi inte mycket att säga till om iallafall inte på tjejsidan. Till sist förlorade vi med 6-2.

Åkte förbi Johanna Aalto, innan vi drog "hem" till Malmö igen. Hemma i Malmö runt åtta och virade om till partydressen och började ladda för utgång Breeze! och det blev lyckat och riktigt roligt trots allt:) dansade loss och sa god natt runt halv fem.
Inte nog med det så ställde vi återigen klockan för att gå till s.a.t.s och dansa afrodans halv elva, GRYMT kul!;) defenitivt inte första och sista gången! :)

Efter de blev de skön dusch och bastu, hur skönt?
Gick 100 m hem till aaltos lägenhet och lämnade grejerna och bytte om för en runda inne på Entré (köpcentrum) men kom framt ill att vi var mer än nöjda efter fredagens slit, så bänkade oss inne på mormors bageri (fick en bulle gratis när vi redan hade beställt om man blev medlem i mormors bageri, wtf, stoppade ner dem så fint i en påse och tog med dem hem där de blev liggandes i skåpet, bra..) och satt där och prata och myste och kolla på folk i ett par timmar, innan vi hann med ytterligare en myskväll med ansiktsmask och diverse skrattattacker:)

Ställde klockan för sista gången på måndagen, för att gå och lämna in bilnycklarna. Aalto drog till skolan vid nio men vi var kvar en stund till och packade iordning alla grejer och rev sönder hennes lägenhet!;)

Drog till stationen och låste in våra väskor och åkte till stan och gick run lite, men hade ingen ork att ens titta in i ett skyltfönster så bestämde oss tillslut för att vi skulle fika någonstans. Och det gjorde vi inne på Hollandia och det kan ha varit mitt livs godaste fika. Grym caffe latte och en tårtbit bestående av choklad. Krävs mycket för att slå det. kostade dock därefter oxå men fika, eller inte fika, you name it!

Sammanfattningsvis grymma dagar med mycket skratt, hann med väldigt mycket och underbart att bara få träffa den där tjejen som man inte har träffat på knappt tre månader. Love it

  
  
  
  
   
  
  



 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0