Something New

efter skolan idag så åkte vi över till karlstad igen på väldigt länge för att göra tester med badmintonen, klubbyte nästa så lika bra att dyka upp.. jävla tester, trodde att vi skulle få bli av med dem nu när vi slutade skolan..

innan det han vi givetvis med en sväng på stan, aalto hängde på för att hon skulle fixa lite saker hon med..

fick tag på en svart liten väska till studenten och balen.. sen fick ett par sandaler, en tubklänning och en svart enkel t-shirt följa med hem.. allt för drygt 200 kr på H&M, gilla!:)

sen har jag kommit fram att det känns så jävla ovärt med skolan nu när betygen sätts idag, men vem tycker inte det?.. våra sista betyg i grundskolan någonsin är satta idag, kan ni tänka er?:)

såklart man vill till skolan och träffa alla vänner oså, men lektionerna, hur ovärda? kan man inte bara hitta på olika saker varje dag istället, som på torsdag när vi ska till hult hela dagen.. göra något sådant varje dag, fan vad söft de skulle va:) men som sagt nu är de typ inte ens två veckor kvar i hela grundskolan så jag ska inte klaga.. har överlevt 13 år i skolan fram till nu så jag ska väl stå ut knappt två veckor till:) 

see you later aligator!;)
 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0