Monday

Började skolan fem i halv nio som vanligt.. trodde vi.. när vi kom dit så möttes vi av en lapp där det stod att vi inte hade någon lektion.. kenta sa att vi skulle på nått med skatteverket i fredags på susanns lektion och självklart så var vi inte kvar i klassrummet när han sa att det är nästa måndag, bra! alla utom vi visste typ om det antar ja..
men istället för att bara dra hem, eller de gjorde vi ioförsig, men vi bytte bara om och och dog till lisashöjd och sprang, gick lite också för att dra ut på tiden för anna och jag springer så jääääääävla snabbt! så fick något vettigt gjort trots att vi inte hade någon lektion, dessutom var det jävligt skönt, så blir nog en repris imorgon då vi är lediga från allt vad skola heter!:)

sola en på altan en sväng när vi kom hem från skolan, jävlar vad det stekte, han dock bara med typ 20 min för sen skulle vi skjutsa mamma till jobbet och växla massa pengar och när vi kom hem igen var såklat himlen täckt av moln.. har fixat med skolarbete och städat en massa också.. skulle klippa gräset också men beslöt oss för att ta de imron istället.. pappa är borta så anna och jag får ta vid!

snart ska vi hämta mamma och efter de drar vi till aalto och härjar, haha:D ska kolla hur fin gräsmattan blev när peper och kilman klippte, pröva sätta upp tält inför hajken och lite annat smått och gott som aalto kan tänkas erbjuda;) haha
 
herra



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0