Studentveckan dag nummer 2

Började dagen med att spela fotboll mot SMID 2.. efter det så åkte anna och jag till brogårn och tog en snabbduch.. fixade balbiljetter.. efter de mötte vi upp ann och åkte ut till vike där hon bor.. där hälsade vi på hennes får och lam, samt hennes höns och två tuppar, och kycklingarna får jag inte glömma:)

gjorde husesyn och sedan smockade vi i oss en hel plåt med blåbärspaj tillsammans och den var mer än god:) älskar blåbär! satt och pratade och hade allmänt trevligt:)

mätta som fan så åkte i in till stan igen.. hämtade upp våra blommor och delikatessbrickor till kenta och göran och skjutsa tillbaka ann till skolan..

sedan var det skärgårdens om var nästa anhalt.. där grillade vi korv med kenta göran och turkka.. hade turkka första året i gymnasiet så kenta hade fixat med honom ut, mycket trevligt.. dessvärre hade vi ingen blomma till han men det fixade vi på två röda.. anna och aalto stack och fixade en bukett till så han fick en blomma iaf, det var han värd:) 

nu är vi hemma igen efter en mysig dag.. dagen avslutas med fotbollsmatch borta mot lesjöfors, pju.. blir en bit att åka men sånt ä livet!:)

nu ska jag packa lite, samling kvart i fem:)

aalto har lite bilder från dagen så snor dom av henne när hon lagt upp dem;)


Kommentarer
sandra

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej malin

2010-06-08 @ 18:42:48
URL: http://sandraaalto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0