black and white

nu är bloggen lite iordninggjord iaf.. fick hjälp av aalto vännen, då jag inte riktigt hajar det själv ännu.
resultatet blev black and white :D haha..
skolan idag var helt okej, som gårdagen också var. träning imorse, sen hem och duscha och byta om till nya träningskläder då vi skulle agera barn på ledarskapen där grupp ett (vi är fem grupper) skulle genomföra sitt "program", vi fick leka svans-leken och spökboll, haha. lika roligt att leka nu som när man var liten;)
efter det återstod bara klassrådet, hur skön dag som helst. 
på klassrådet gick vi igenom diverse grejer och förhoppningsvis blir det klassfest snart ;D 

backa bakåt lite i tiden: när skolan började, var det nya bestämelser för iår att det inte skulle förekomma någon nollning, något som jag själv tycker hör till och som man innerst inne tycker är roligt när man börjar ettan. så var iallafall fallet, då vi fick för oss att något måste vi ju göra. dom kan ju inte komma dit och tro att ingenting ska hända. vi eller rättare sagt erika sprang efter en hink och fyllde med vatten och en stund senare var en tjej dränk i vatten och wiiie vad roligt vi hade den stunden:D
...men, fick åter höra idag att den där tanten (som varit grinig sen skolan började för att vi som jag nämnde kastade lite vatten) fortfarande var hack i häl efter oss. vi tänkte herregud, ska det vara så svårt att släppa de där, vem dör av lite vatten? jag har dessutom hört att vatten torkar väldigt bra och man blir absolut inte skitig utav det, so what´s the problem? hon tyckte tydligen att det var ett problem och har snackat med våra klassföreståndare hur många gånger som helst för att vi ska be om ursäkt, men hon kunde inte prata med oss på direkten, why?
men haha om vi har tänkt hitta på något mer så lovade hon att hon skulle tala med oss i första hand.. så se upp för oss nu, "we are the evil people".

hur som haver så är det bara en månad kvar idag tills det är dags att prova studentmössor:D

  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0