Första dagen på lovet...

ställde klockan på halv åtta imorse. tio i åtta kom mamma upp och väckte mig och anna. "har inte klockan ringt eller"? öhm, nae ser det ut som de?
Boda borg idag med aalto, frida, anna, erika och dahlman, ja vi gillar sånt:) hade gjort upp att vi skulle åka från stan halv nio, så det blev till att nästintill hoppa upp ur sängen, för att bland annat hinna med att åka och tanka, ta ut pengar osv.
halv nio stog vi iaf utanför hemma hos erika och väntade på att hon skulle komma.. ingen erika kom.. ringde och fråga om hon var på g. "jag försov mig"  haha. en stund senare var hon iaf klar så vi styrde vår kos mot kga.
fick senare reda på att dahlman också försovit sig, haha. trötta klubben? 
hur som helst så sprang vi runt där innee i några timmar, fick med oss 13 stämplar hem, inte illa för att vara oss:) 
dessutom va det spöken (hallowen) som sprang runt och skrämde skiten ur en typ, blev ju skit skraj. syndes inte att det var riktiga människor, lovar. de fanns gömda inne på vissa banor också, läääskigt!  

vi hade planerat att bo på boda borg hela dagen idag, men när vi kom dit visade det sig att de bara körde med fyratimmarpass, så det fick bli så ist. antaglien p g a att det är lov nu o allt. 

med tanke på att vi inte stannade längre än vad som var tänkt från början så bestämde vi oss för att åka till degerfors för att kika på balklänningar. vi fann några jätteläckra så det blir sannerligen en tur dit igen. 

nu blire duschen!!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0